Jeseň v MŠ

15.11.2021 13:12

Príjemná zmena v septembri

Leto v našej materskej škole bolo v znamení pracovného nasadenia. Z plánovaného rozpočtu nám zriaďovateľ zabezpečil firmy, ktoré   zrekonštruovali podlahy vo vstupných chodbách a schody v oboch pavilónoch, podlahy vo všetkých štyroch detských šatniach a 10   radiátorov vymenili za panelové, pretože doterajšie kryty už neplnili žiadnu pôvodnú funkciu a po demontovaní sa rozsypali.

Zamestnanci MŠ svojpomocne vymaľovali steny, ktorých náter už nebol vyhovujúci, a tak prispeli k presvetleniu rekonštruovaných   priestorov. Do šatní sme uložili nové skrinky a lavičky, do umyvárky nové poličky na uteráky a poháriky.

2. septembra sme sa stretli s pozitívnou odozvou na zmeny zo strany rodičov, ale čo je najdôležitejšie, tešia sa deti, ktoré každodenne   oceňujú "novú škôlku".

Ďakujem všetkým kolegyniam, ktoré vo svojom voľnom čase pomohli, osobitne však tetám upratovačkám , lebo po takej rekonštrukci   bolo práce nad rámec ich pracovných povinností.


 

Separujme, kompostujme so Strednou odbornou školou v Tisovci

Názov projektu: 

Dajme budúcim generáciám šancu pre nový život ACC03P13

Projekt sa realizuje vďaka výzve ACC ClimaEdu, vyhlásenú Ministerstvom životného prostredia, ako správcom programu, ktorá je   financovaná z Nórskych grantov a zo Štátneho rozpočtu Slovenskej republiky.

Toľko odborné informácie o projekte, do ktorého sme sa svojim maličkým dielom zapojili aj my - naše deti z tretej triedy Pohybkovo.

V októbri prišli k nám študenti SOŠ v Tisovci, ktorí v rámci spolmínaného projektu pripravili aktivity pre deti, separovali, hodnotili.   Ďakujeme pekne za spoluprácu a tešíme sa na ďalšiu.


 

 Jesenné čarovanie

Jeseň nám ponúka toľko krásnych námetov a materiálov, že by bolo školda ich nevyužiť. V októbri sme pripravili týždeň, kedy sme tvorili   v triedach, ale i deti doma s rodičmi. Nakoľko bola v tom čase vyššia chorobnosť u detí, nazbieralo sa nám spoločných výrobkov len   zopár, ale tešili sme sa zo všetkých.


 

 Potešte sa i vy ostatní, fotografie nájdete ku všetkým spomenutým aktivitám vo fotogalérii.


 


 

 

—————

Späť