...Čo nám priniesol apríl

28.04.2023 14:19

     Už všetci viete, že naše triedy majú svoje mená. Druhá trieda, kde sú 3-4 ročné deti, sa volá MALIARKOVO.Tak, ako vyplýva z jej názvu, bonusom tejto triedy je zameranie na výtvarné a pracovné činnosti. V Maliarkove nám usporiadali Vernisáž výtvarných prác detí, nielen zo svojej triedy, ale z celej školy, a to 12.4.2023.

     Trieda predškolákov sa volá Rozprávkovo, kde nás pozvali 19.4.2023 na svoj Jarný príbeh. Bolo to poetické pásmo prepletené spevom, tancom, hovoreným slovom v podaní všetkých detí z tejto triedy. Detskí umelci nám všetkým tento deň spríjemnili a urobili nezabudnuteľným. Ďakujeme pani učiteľkám, ktoré zobrali na seba rolu autoriek, režisérok, šepkárok, kulisárok, kostimérok, ...a už ani neviem, čo všetko ešte ich práca obnášala v spojení s umením. 

     V piatok 21.4.2023 naši najstarší predškoláci dokázali, že sú nielen umelci, ale aj ochranári životného prostredia. V tento deň -DEŇ ZEME, si vyhrnuli rukávy, natiahli rukavice a pustili sa do zbierania odpadkov v okolí MŠ. Odpad triedili do vriec, podľa druhu, vrecia potom vložili do príslušných kontajnerov. Všetci mali radosť, že pomohli ZEMI, aby sa jej ľahšie žilo.

 

 

 

Fotografie nájdete vo fotogalérii.

—————

Späť