Veselo je na FAŠIANGY

16.02.2024 13:15

    V sobotu 10. februára v našom meste, s veľkým žiaľom v srdci, pochovali BASU. Ale my, deti a rodičia z MŠ Tisovec,  sme oficiálne ukončili obdobie veselosti a tanca Fašiangovým karnevalom v utorok - 13.februára. Spoločenská sála MsKS sa zaplnila krásnymi maskami, ktoré pre svoje deti pripravili rodičia. Dokonca sa našli odvážlivci aj medzi rodičmi, ktorí nás prekvapili rodinnými maskami - rodičia+deti /Mydlovci a Struhárovci/.

Po úvodnom programe učiteliek sme si spolu zaspievali, za hudobného sprievodu Miňa Matuchu,  zatancovali, aby si každý mohol pozrieť tú rozmanitosť masiek. Deti dostali zdravú odmenu a spolu s rodičmi išli ku pripraveným stanovištiam, kde za vyriešenie úlohy získavali dukáty. Zarobiť tiež mohli aj pri športových a pohybových súťažiach. Dukátmi platili v našom BAZÁRE, v ktorom si mohli kúpiť hračky, knihy, aj nejakú sladkosť. 

Občerstvenie pripravili a podávali naše tety kuchárky - výborné šišky a čaj. 

Na záver sme všetkým prítomným  ešte dopriali voľnú zabavu pri veselých pesničkách, ktoré nám púšťal ujo Milan. Príjemne unavení sme sa rozišli domov. 

Náš bazár podporili finančne a vecne:

MATERSKÁ ŠKOLA Tisovec, ŠKOLSKÁ JEDÁLEŇ pri MŠ, Ovocie –zelenina Mirko Bindas,

Lekáreň Janka Strinková, Supermarket Jednota Tisovec, Drogéria Teta

Rodiny, ktoré prispeli hračkami, knihami a sladkosťami:

Mydlová, Mániová, Dianišková, Cibuliaková, Brndiarová, Cavarová, Sečkárová, Krišková/4.tr./, Valkovič, Trubanová, Dlugošová, Poláková, Sojková, Kinclová, Melicherová, Babušáková, Rončáková, Dyma, Struhárová, Kohárová, Hradovská, Demeová, Murárová, Krišková/1.tr./, Komjatyová

SRDEČNÁ VĎAKA

Fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii. 

—————

Späť