...Jún sme začali sviatkom detí

16.06.2023 13:10

     1.6. - Deň detí - športovo- zábavné aktivity na školskom dvore v spolupráci s Dobrovoľným hasičským zborom, deti dostali darčeky od materskej školy, hasičov, zriaďovateľa, školskej jedálne /oslovili o sponzorstvo dodávateľov do ŠJ/ a fi.Calmit /Vápenka/. Za naše deti veľmi pekne všetkým ďakujeme.

     1.6. - Noc radosti - v ten istý deň popoludní / od 18.00 hod./ aktivity detí z Rozprávkova /predškoláci/ so svojimi rodičmi, ktoré pripravili p.učiteľky 4. triedy, po spoločnom občerstvení sme odprevadili rodičov a noc strávená v materskej škole bez rodičov.

     7.6. - Divadielko Kubko a Maťko - profesionálne predstavenie v kinosále MsKS - len deti vyšších tried, vzhľadom na vzdialenosť - darček ku Dňu detí, ďakujeme vedeniu oddelenia kultúry za umelecký zážitok.

    16.6. - Superstar v Rozprávkove - prehliadka detských speváckych talentov medzi predškolákmi, hodnotená samotnými deťmi.

    16.6. - Naši brigádnici - počas celomestskej brigády nám neprialo počasie, v piatok sme si urobili brigádu s predškolákmi v okolí MŠ a presvetlili kruhový objazd. Deti nás presvedčili o tom, že majú nielen krásne hlásky, ale aj šikovné ruky. 

 

 

Fotografie nájdete vo fotogalérii.

—————

Späť