Oznam MŠ

12.02.2021 12:46
Oznam MŠ
Opatrenia pri  nástupe do Materskej školy v Tisovci
pre každé dieťa od 8. februára - pondelok
 
Zákonný zástupca alebo rodinný príslušník, ktorý ráno privedie dieťa sa pri vstupe preukáže potvrdením o negatívnom výsledku RT-PCR testu alebo potvrdením o negatívnom výsledku antigénového testu na ochorenie COVID-19 vykonaného od 5.-7. februára, alebo dokladom o jeho prekonaní, nie starším ako tri mesiace.
 
Tieto isté opatrenia platia aj pre osobu, ktorá dieťa z materskej školy preberá.
 
V prípade nesplnenia uvedených opatrení, dieťa do materskej školy nemôže nastúpiť.

Opatrenia pre každé dieťa od 8. februára na obdobie 40 dní.   Uznesením vlády č. 77 zo dňa 05.02.2021 bol vyhlásený núdzový stav s obmedzeným  pohybom. Obmedzenie sa nevzťahuje na:

cestu za účelom sprevádzania dieťaťa do MŠ a cestu späť, ak ju vykonáva osoba, ktorá´ sa preukáže negatívnym výsledkom RT-PCR testu nie starším ako 7 dní alebo antigénového testu certifikovaného na území Európskej únie na ochorenie COVID-19 nie starším ako 7 dní, alebo osoba, ktorá prekonala ochorenie COVID-19 a má o jeho prekonaní doklad nie starší ako tri mesiace, alebo ak bola zaočkovaná proti ochoreniu COVID-19 aj druhou dávkou vakcíny a od očkovania uplynulo aspoň 14 dní.

Každý pondelok:

•     zákonný zástupca alebo rodinný príslušník, ktorý ráno privedie dieťa, sa pri vstupe preukáže potvrdením o negatívnom výsledku RT-PCR testu alebo potvrdením o negatívnom výsledku antigénového testu na ochorenie COVID-19, alebo dokladom o jeho prekonaní, nie starším ako tri mesiace.

•    tieto isté opatrenia platia aj pre osobu, ktorá dieťa z MŠ preberá.

•    v prípade nesplnenia uvedených opatrení, dieťa do materskej školy nemôžeme prebrať

 

 Mesto Tisovec zabezpečilo pre občanov mobilné odberové miesto na testovanie Covid – 19. Testovanie je zriadené z dôvodu zavedenia Covid automatu v športovom areáli Základnej školy v Tisovci.

 Informácie o mobilnom odberovom mieste v Tisovci 

 

 

 

 

—————

Späť