... Aj február má peknú tvár...

05.03.2014 13:41

     Sv.Valentín je sviatkom zamilovaných, ale my sme si  tento deň - 14. február nazvali DŇOM BEZ HNEVU. Stretli sme sa všetci v 4. triede, kde nám naši predškoláci zahrali divadielko o kamarátoch zvieratkách, ktoré s nimi pripravila p.učiteľka Medveďová. My, diváci sme ich umelecký prejav odmenili veľkým potleskom, všetci spolu sme si zaspievali a rozišli sme sa do svojich tried. Tam si každé dieťatko vyrobilo a vyzdobilo srdiečko, ktoré venovalo rodičom pri odchode z MŠ.

     Naša p.učiteľka Mertinyáková nás všetkých pozvala 26.februára do ROZPRÁVKOVA, kde zahrala deťom vlastnú dramatizáciu detského príbehu. Deti zaujala nielen téma o neposlušných ponožkách, ale aj forma interaktívneho divadla, kde mohli zasahovať do deja.

     Fašiangové veselie skončilo a začal pôst. Aj my najmenší sme ukončili čas zábav a tancovania  KARNEVALOM MASIEK v MsKS v pondelok 3. marca. Deti boli krásne masky, šikovní a zruční riešitelia úloh a rábusov, rodičia nápadití pri výrobe a výbere masiek a niektorí aj odvážni tanečníci. Celý kolektív zamestnancov MŠ sa aktívne zapojil do príprav a realizácie karnevalu, ktorého hlavnou témou bola rozprávka o ježibabe a jej medovníkovom domčeku. Tety kuchárky opäť pridali rozprávkovo dobré pampúšky a čaj. Deti odchádzali s "nakúpeným tovarom" z nášho bazáru, ktorý sme mohli zásobiť novým tovarom vďaka sponzorom, ktorým veľmi pekne ďakujeme. Sú to: MATERSKÁ ŠKOLA Tisovec, rodina Krankušová, ŠKOLSKÁ JEDÁLEŇ pri MŠ, CSM a.s. Tisovec, rodina Oravcová, Lekáreň Tisovec – Janka Strinková, rodina Šoteková, Mestské lesy Tisovec, rodina Kováčová, Pekáreň Alfex Tisovec, rodina Liptáková, Drogéri – B.Šabľatúrová, rodina Szokeová, rodina Karasová, CALMIT, a.s.Tisovec, rodina Baňasová, Papiernictvo - Janko Krekáň, rodina Krekáňová, Potraviny MIX - Beati, rodina Krajčiová, Elektro – V. Slašťanová, CSM Market, Mirka Kochanová 
rodina Tremelová, Ovocie –zelenina M.Bindas, rodina Čepíková, Mestská knižnica A.H.Š. Tisovec, rodina Gašeková, Lenka Botková.

Fotagrafie si môžete pozrieť vi FOTOGALÉRII.                          

—————

Späť